Sant Joan a la Casa-Refugi el Boixar

Sant Joan a la Casa-Refugi el Boixar

Arriba la nit de Sant Joan, el solstici d’estiu, el dia més llarg de l’any i la nit més curta. Creences, tradicions, i festivitats rodejen aquesta nit màgica. A les zones de muntanya on les herbes remeieres, com a la Tinença, tenien molta importància per a la cura dels seus habitants era costum collir les plantes aquesta nit, ja que es creia que que en aquest nit assolien la máxima virtud curadora. Com diu la dita:
Les herbes de Sant Joan, tenen virtud tot l’any
I parlant d’herbes, una de les que més propietats te per la nostra zona, la Herba de Sant Joan o hipèric, es creu que si la culls aquesta nit, la poses dins d’una bossa vermella i la penjes del coll, et protegirà del mal de cap durant tot l’any. Si voleu escapar de la calor de l’estiu, trobar plantes remeieres, gaudir de la muntanya i de la fresca dels murs de pedra de la Casa-Refugi el Boixar, us esperem amb els braços oberts a la Tinença de Benifassà. casa refugi el boixar turisme tinença senderisme 7pobles btt   Per anar fent boca us deixem les nostres rutes recomanades ► AQUÍ
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres