Día del cranc de riu a la Tinença de Benifassà

El cranc de riu (Austropotamobius pallipes), abundant en uns altres temps, ha patit des dels anys setanta una disminució considerable de les seues poblacions, per la qual cosa és necessari dur a terme mesures per a la seua protecció. En la Tinença de Benifassà es realitzen diversos treballs de conservació i recuperació, entre els quals es troba la solta d’exemplars oberta al públic que realitzarem dissabte que ve 29 de juliol juntament amb tècnics del Centre de Conservació d’Espècies d’Aigua Dolça de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una activitat en la qual a més de reforçar una de les poblacions del Parc podrem conèixer amb detall a aquesta valuosa espècie que habita en el nostre entorn. Vos esperem! Dades de l’activitat: ·         Dia: dissabte 29 de juliol de 2017 ·         Hora i lloc d’inici: 9:30 h Plaça Major de Coratxà. Desplaçament en vehicles particulars fins al Molí Joaquín                                                           10:00 h Molí Joaquín ·         Inscripció: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187- parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets) ·         Recomanacions: portar roba i calçat adequats, gorra, esmorzar i aigua. ·        Observacions: activitat gratuïta
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres