Activitats de septembre a la Tinença de Benifassà

Visites a les pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors

La Tinença ha estat habitada des de fa milers d’anys. Prova d’això són les pintures rupestres de la Cova dels Rosegadors, que pel seu elevat valor són considerades Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Cérvols, senglars, cabres i caçadors representats amb una depurada tècnica i que ens mostren com era l’entorn i la forma de vida dels seus pobladors. El pròxim 23 de setembre les podrem visitar i conèixer detalladament gràcies a l’Ajuntament de La Pobla de Benifassà i a la seua Oficina de Turisme. Us esperem! Dades de l’activitat: • Dia: dissabte 23 de setembre de 2017 • Hora: 11:00 h Primer grup               12:00 h Segon grup • Lloc d’inici: Font dels Rosegadors (accés a les instal·lacions de l’embassament d’Ulldecona) • Avís: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187- parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas) • Observacions: activitat gratuïta per ser una col·laboració entre l’Ajuntament de la Pobla de Benifassà i el Parc Natural

EL POBLAT IBÈRIC DE LA MORRANDA I ELS ESTRETS

Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà vos convidem a participar en una activitat en què podrem disfrutar del valuós patrimoni natural i arqueològic d’aquest espai protegit. El dissabte 30 de setembre coneixerem el poble d’El Ballestar i visitarem l’exposició amb les restes trobats en el jaciment ibèric de la Morranda. A continuació farem un passeig fins al poblat per a conéixer com vivien els seus habitants fa més de 2.000 anys. Continuarem pel barranc de La Pobla o riu Verd travessant l’espectacular congost dels Estrets fins a arribar novament al Ballestar. Vos esperem! Dades de l’activitat: • Dia: dissabte 30 de setembre de 2017 • Hora: 10:00 h • Lloc d’inici: Centre d’Interpretació del PN (El Ballestar) • Distància: 4 km • Desnivell: 150 m • Dificultat: baixa • Durada de l’activitat: 3 hores aprox. • Avís: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas) • Recomanacions: portar roba i calçat adequats, aigua i esmorzar. • Observacions: activitat gratuïta
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres