Rutes BTT de la Casa-Refugi el Boixar: Boixar-Molí Rico-Vallibona-Boixar

 

Rutes BTT de la Casa-Refugi el Boixar:

Boixar-Molí Rico-Vallibona-Boixar

  Avui us volem mostrar un recorregut en BTT dels que fan afició, la ruta entre el Boixar i Vallibona pel Molí Rico. La ruta te 48kms i uns 1500m+, no li feu cas al wikiloc que li agrada sumar metres 🙂 El recorregut surt del Boixar per enllaçar amb el GR7, el seguirem durant uns kms fins que trobarem el PR de Castell de Cabres, el seguirem fins a l’alçada del Mas del Boix per continuar per pista forestal fins al Mas de les Argiles on tombarem cap al Riu Cervol i baixarem per sender al Molí Rico, aquí seguirem pel sender fluvial fins a Vallibona on podrem prendre forces a l’Hostal la Carbonera. En la gana passada podrem emprendre el camí del Mas del Grau i la pista del Mas de Prades per arribar al encreuament en el Mas de n’Insa per baixar per la sendera de la Pastora. Tornarem al Boixar per la pujada de ciment de la Pobla per acabar pel camí de les Devesetes. Recordeu, els camins s’han de respectar, si trobeu tanques, obriu-les i torneu-les a tancar, si trobeu bestiar no crideu ni l’espanteu, respecteu els altres usuaris com senderistes i sobretot, conduiu de forma eficient, sense derrapades ni agresivitat, gaudiu de la muntanya respectant-la! Esperem que us agradi i que vingueu a gaudir de la Casa-Refugi el Boixar 🙂
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres