Festa del Tossal del Rei, 8 d’octubre

Com cada octubre torna la festa de germanor del Massís del Port. Veïns de la Sénia, la Pobla de Benifassà i Vallderoures s’ajunten per pujar caminant al Tossal del Rei, punt d’unió dels seus termes municipals fent d’aquest punt unió de pobles i cultures amb la mateixa llengua. Programa: 07.00h Quedada a l’antiga Bibilioteca per pujar fins al pantà amb vehicle. Sortida per l’anti camí de Fredes fins el Tossal. 08.00h Sortida per a cicloturistes de l’antiga Biblioteca. 09.30h Sortida a peu de la plaça de Fredes fins el Tossal. 11.30h al Tossal, salutació de les autoritats. 14.00h Dinar a Fredes (tiquet 10€) Us esperem per gaudir de les muntanyes de la Tinença i de les seves festes i tradicions! INFO i reserves: www.elboixar.net/reserva o 615 30 64 47
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres