Activitats pont d’octubre a la Tinença de Benifassà

LES AUS DE LA TINENÇA

Són moltes les aus que es poden observar a la Tinença. Des dels imponents voltors comuns als bonics i escandalosos gaigs.  El pròxim 7 d’octubre vos proposem una activitat per a celebrar el Dia de les aus en la qual descobrirem les seues característiques més destacades i coneixerem alguns trucs per a identificar-les quan feu una passejada pel Parc Natural. A més elaborarem diversos menjadors que els vindran molt bé als nostres amics alats durant els mesos de més fred quan l’aliment escasseja. Vos esperem! Dades de l’activitat: ·         Dia: dissabte 7 d’octubre de 2017 ·         Hora: 10:30 h   ·         Lloc: local social “La Societat” de La Pobla de Benifassà. ·         Avís: places limitades / inscripció prèvia en 977 729 187- parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas) ·        Observacions: activitat gratuïta Com cada octubre torna la festa de germanor del Massís del Port. Veïns de la Sénia, la Pobla de Benifassà i Vallderoures s’ajunten per pujar caminant al Tossal del Rei, punt d’unió dels seus termes municipals fent d’aquest punt unió de pobles i cultures amb la mateixa llengua. Programa: 07.00h Quedada a l’antiga Bibilioteca per pujar fins al pantà amb vehicle. Sortida per l’anti camí de Fredes fins el Tossal. 08.00h Sortida per a cicloturistes de l’antiga Biblioteca. 09.30h Sortida a peu de la plaça de Fredes fins el Tossal. 11.30h al Tossal, salutació de les autoritats. 14.00h Dinar a Fredes (tiquet 10€) Us esperem per gaudir de les muntanyes de la Tinença i de les seves festes i tradicions! INFO i reserves: www.elboixar.net/reserva o 615 30 64 47
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres