A CAMINAR A LA TINENÇA! Des de Fredes fins al Portell d l’Infern

A CAMINAR A LA TINENÇA! Des de Fredes fins al Portell d l’Infern

Aquesta tardor tornem amb una ruta fins a un dels llocs més emblemàtics de la Tinença: el Portell de l’Infern. Un impressionant pas del camí històric que comunicava Fredes amb la Sénia. Al llarg del recorregut gaudirem dels paisatges del Parc Natural, de l’exuberant vegetació i de les majestuoses aus rapinyaires que sobrevolen aquest meravellós territori.   Vos esperem!   ·         Dia: diumenge 29 d’octubre de 2017 ·         Hora: 9:30 h ·         Lloc d’inici: plaça Major de Fredes. ·         Distància: 6 km ·         Dificultat: moderada ·         Durada de l’activitat: 4 hores aprox. ·         Inscripció:  977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places són limitades. ·         Recomanacions: portar roba i calçat adequats, aigua i esmorzar. ·        Observacions: activitat gratuïta.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres