Queda estrenat el circuit d’orientació de la Casa Refugi el Boixar

Queda estrenat el circuit d’orientació de la Casa Refugi el Boixar

Avui, gràcies als amics de casa nostra hem pogut estrenar les primeres fites del circuit fixe d’orientació del Boixar. Com sabeu fa un temps que portem creant aquest circuit junt 7pobles.com, amb el suport de la La Nova Fita (diseny del mapa), Maderas Vila Martí  (fustes) i Mobles JJP (suports d’acer). El circuit consta de 15 fites de les que resten 3 per colocar per donar el tret de sortida de forma oficial. En breu podrem anunciar la seva posada en marxa! Volem agraïr la confiança demostrada per tots en que aquesta nova iniciativa dedicada a la orientació per muntanya vegi la llum.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres