Les muntanyes del silenci, el Massís del Port.

Les muntanyes del silenci, el Massís del Port. tinença de benifassa cova del aire

És un fet que ens agrada viatjar, si no, no tindria sentit la feina que fem a la Casa-Refugi el Boixar. Descobrir, experimentar, viure experiències, tot son sensacions que ens fan viure i aprendre sempre coses noves. A casa nostra també ens agrada viatjar i aprofitem sempre els descansos per intentar fer escapades, abans sols i ara amb Aran, per fer-lo descobrir poc a poc el món que l’envolta. Bé, el fet d’aquesta entrada és explicar un cas curiós que ens va passar la setmana passada a Esterri d’Àneu. Nosaltres intentem escapar aquestes dates pel Pirineu, després del cap de setmana de Cap d’Any amb molta feina necessitem desconectar. Aquest cop ens vam allotjar a la Posada d’Àneu, un raconet molt agradable i amb uns propietaris molt atents, tant atents que teníem amics en comú. I aquí no acaben les coincidències, amb l’esmorzar del dia comencem a xerrar amb els altres clients, uns de Matadepera i els altres de Espinelves. Els primers resulta que tenen diversos fills i un d’ells el van tindre a casa nostra per la setmana santa passada. Els segons resulta que son molt amics d’uns amics nostres de la Pobla de Benifassà, casualitats de la vida? Així és i sorprenents… I ara direu, el títol de l’entrada? Doncs el títol bé degut a que vam parlar de la Tinença de Benifassà i del Massís del Port, vam parlar de la seva bellesa, singularitat, espectacularitat i de la seva solitud. Si, la solitud és el millor exponent de valor per a aquestes muntanyes i la gent que les visita des de grans ciutats o zones molt humanitzades.  La solitud d’aquestes muntanyes porta pau i tranquil·litat, aire pur i natura singular. Un espai per perdre’t i trobar-te a tu mateix i descobrir sense massificacions dos parcs naturals sorprenents. Així, amb aquesta entrada, si ens esteu llegint, si us heu sentit identificats, us esperem al nostre allotjament rural, al cor de la Tinença de Benifassà, on us farem descobrir la màgia d’aquestes muntanyes. Salut i bon 2018!
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres