Dia de l’Arbre: Els aurons del Mas del Peraire

Dia de l’Arbre Els aurons del Mas del Peraire
El pròxim 4 de febrer celebrarem el Dia de l’Arbre al Parc Natural de la Tinença de Benifassà. Descobrirem la gran riquesa de l’Estació Biològica del Mas del Peraire, pertanyent a la Fundació Enrique Montoliu, i els interessants projectes que en ella es desenvolupen. Després realitzarem una plantació d’aurons. Es tracta d’un arbre de fulla caduca d’alt valor ecològic que a la tardor banya els nostres boscos de roig, groc i taronja.
Vos esperem!
· Dia: diumenge 4 de febrer de 2018 · Hora: 10.00h · Lloc: Fredes. Desplaçament en cotxes particulars per pista forestal fins a la finca del Mas del Peraire. · Inscripció: 977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets si escau). Les places són limitades. · Recomanacions: roba i calçat còmodes, i si tens aixada, porta-la també. · Observacions: activitat gratuïta
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres