A CAMINAR A LA TINENÇA! La solana del Ballestar

A CAMINAR A LA TINENÇA! La solana del Ballestar

Vine a conéixer boscos, fonts, antics camins, construccions de pedra seca i espectaculars paisatges en una ruta per l’entorn del bonic poble del Ballestar.    ·         Dia: diumenge 25 de febrer de 2018 ·         Hora: 10 h ·         Lloc d’inici: centre d’interpretació del Parc Natural (El Ballestar) ·         Distància: 5 km ·         Dificultat: moderada ·         Durada de l’activitat: 3 hores aprox. ·         Inscripció:  977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es  (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places són limitades. ·         Recomanacions: portar roba d’abric, calçat de muntanya, aigua i esmorzar. ·    Observacions: activitat gratuïta.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres