XI MARXA PER LA TINENÇA DE BENIFASSÀ

marxa tinença benifassa 2018 marxa tinença benifassa 2018XI MARXA PER LA TINENÇA DE BENIFASSÀ

 
En la proposta d’enguany navegarem per quatre vells camins veïnals. Eixirem del Mas de Joan (Embassament d’Ulldecona), cara amunt, agafant el camí del Mangraner al Bellestar, que ens portarà per un dels paratges menys transitats de la Tinença, del Coll d’en Panés al Teulatí i ens permetrà gaudir de les millors vistes i perspectives del Monestir de Santa Maria de Benifassà. Agafarem forces amb l’esmorzar als Reclots i encararem la gran pujada del dia, el camí vell del Bellestar a Fredes o camí de l’escaleta, un traçat costerut en el que trobarem un seguit de lloses disposades en forma d’escala, que li dóna el nom, algun pas encisador amb fotogèniques panoràmiques del Bellestar així com la font de la Figuera al capoll de la serra i la propera nevera del Mas Nou. Enllaçarem amb la GR7 i el camí del Boixar a Fredes o de la Pasquala, una vegada superat el frondós barranc del mateix nom i ja en la part més plana de les terres altes que ens duu suaument fins a Fredes. En dinar tornarem al punt d’inici gaudint d’un dels més famosos i espectaculars camins, el camí de Fredes a la Sénia, que passant pel Portell de l’Infern. El seu traçat aeri i corprenedor travessa la zona d’engalze, la transició, el xoc entre el sistema Ibèric i el Costaner Català, un paisatge trencat i feréstec. Gaudiu de la descoberta. Salut i Tinença!
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres