A CAMINAR A LA TINENÇA! DE BEL A LA MOLA DE LA PENA

  A CAMINAR A LA TINENÇA! DE BEL A LA MOLA DE LA PENA Millorem la nostra salut i gaudim dels nostres parcs naturals   Hi ha moltes opcions per a gaudir de la Tinença. Nosaltres vos proposem recórrer l’entorn de Bel a través dels seus camins històrics, contemplar els paisatges des de la Mola de la Pena i conéixer la seua antiga nevera. Sens dubte, una forma saludable de descobrir aquest espectacular territori.   Dia: dissabte 14 d’abril de 2018 Hora: 9:30 h Lloc d’inici: Bel Distància: 5 km Dificultat: baixa Durada de l’activitat: 3,5 hores aprox. Inscripció:  977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places són limitades. Recomanacions: portar roba adequada, calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Observacions: activitat gratuïta.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres