Presentació de la campanya «Benvingut de nou Crebalòs»

Presentació de la campanya «Benvingut de nou Crebalòs»

El proper dissabte 28 d’abril a les 12.00h es farà la presentació de la campanya «Benvingut de nou Crebalòs» al Centre Cívic Molí Vell de Rossell. Es tracta del projecte de reintroducció del Trencalòs a les muntanyes del Nord de Castelló en concret a la Tinença de Benifassà. Aquesta espècie protegida havia estat present als cels de les nostres muntanyes però va desaparèixer per enverinaments i per caça ilegal. Aquesta nova iniciativa és un impuls molt important per a l’espècie i també per al turisme ornitològic a les muntanyes de la Tinença. Desitgem que sigui tot un èxit degut a la seva dificultat. tinença benifassa crebalos
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres