DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT- Els til·lers de Coratxà / DÍA MUNDIAL DEL MEDIO AMBIENTE- Los tilos de Coratxà

Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà ens sumem a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb una ruta pel barranc de l’Avellanar. Des del Molí Joaquín descobrirem un dels boscos més valuosos de la zona, en el qual apareixen trèmols, aurons, avellaners, així com els rars til·lers i oms de muntanya. L’activitat està inclosa en el FESTIVAL DE MUNTANYA DE LA TINENÇA que té lloc el cap de setmana del 15 al 17 de juny. Un esdeveniment replet de propostes interessants, i per tant, una excel·lent oportunitat per a gaudir d’aquest espectacular territori.
 Vos esperem!
  Dia: diumenge 17 de juny de 2018 Hora: 9:00 h Lloc d’inici: plaça Major de Coratxà. Desplaçament en vehicles per pista forestal fins al Molí Joaquín Distància: 2 km Dificultat: baixa Durada de l’activitat: 3 hores aprox. Inscripció:  977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es  (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places són limitades. Recomanacions: portar roba adequada, calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Observacions: activitat gratuïta.   Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d’informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d’un correu-e automàtic en el moment de la publicació – subscriu-te ací ————————————————————

Desde el Parque Natural de la Tinença de Benifassà nos sumamos a la celebración del Día Mundial del Medio Ambiente con una ruta por el barranco del Avellanar. Desde el Molí Joaquín descubriremos uno de los bosques más valiosos de la zona, en el que aparecen álamos temblones, arces, avellanos, así como los raros tilos y olmos de montaña.

La actividad está incluida en el FESTIVAL DE MONTAÑA DE LA TINENÇA que tiene lugar el fin de semana del 15 al 17 de junio. Un evento repleto de propuestas interesantes, y por lo tanto, una excelente oportunidad para disfrutar de este espectacular territorio.

¡Os esperamos!

Día: domingo 17 de junio de 2018 Hora: 9:00 h Lugar de inicio: plaza Mayor de Coratxà. Desplazamiento en vehículo por pista forestal hasta el Molí Joaquín. Distancia: 2 km Dificultad: baja Duración de la actividad: 3 horas aprox.  Inscripción: 977 729 187 –  parque_tinenbenifassa@gva.es  (nombre, teléfono móvil, población y número de personas, especificando niños en su caso). Las plazas son limitadas Recomendaciones: traer ropa adecuada, calzado de montaña, agua y almuerzo. Observaciones: actividad gratuita.

 

Recomendamos la suscripción al listado de distribución de las noticias de nuestra web. Es la manera más rápida de informarse de las actividades del Parque Natural por medio de un correo-e automático en el momento de la publicación – suscríbete aquí

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres