Arriba el Festival de Muntanya de la Tinença de Benifassà

Benvolguts/des, aquest cap de setmana arriba el 1r Festival de Muntanya de la Tinença de Benifassà, una oportunitat única per a descobrir en familia les mutanyes i el patrimoni de la nostra zona. Activitats per a tots/es, per a grans i petits, com orientació, escalada, rutes a peu, en cavall, visites al patrimoni íber i de la humanitat com les pintures rupestres formen part del programa. AQUÍ el podeu veure detallat. A casa nostra us hem programat un curs d’orientació per a grans i petits amb una minicursa per a finalitzar. Us esperem! 10:00h Curs d’orientació bàsica per a menuts i grans (el Boixar). Preu curs+pack 10€. Inscripcions 615 30 64 47 Joel. INSCRIPCIONS 12:00h Mini-cursa d’orientació (el Boixar)
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres