DESCOBRINT AL CREBALÒS – Xarrada divulgativa i activitats infantils / DESCUBRIENDO AL CREBALÒS – Charla divulgativa y actividades infantiles

El trencalòs, o com era conegut en la zona, CREBALÒS, va desaparéixer de les nostres muntanyes fa més d’un segle. Ara s’ha posat en marxa un projecte de reintroducció d’esta espècie en perill d’extinció perquè la seua imponent silueta solque novament el cel de la Tinença. Per a donar a conéixer tot açò hem preparat una xarrada divulgativa, i també activitats perquè els més menuts descobrisquen aquesta fascinant au i l’entorn on viu. • Dia i lloc: dissabte 28 de juliol a la plaça de Coratxà.                 diumenge 29 de juliol a l’ajuntament de Bel. • Hora: 11h activitats infantils 12h xarrada • Inscripció: 977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places són limitades. • Observacions: activitat gratuïta.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres