Les rutes de la Casa-Refugi el Boixar

tinença de benifassa cova del aire  

Les rutes de la Casa-Refugi el Boixar

Les properes vacances d’agost ja estan a la vora, es moment de preparar les vostres escapades i el millor lloc és a la Tinença de Benifassà. A la Casa-Refugi el Boixar tenim habitacions dobles, quàdruples i de múltiples amb diferents preus i també cases rurals de diverses capacitats per a families, amics o parelles. Les vacances son sinònim de descobertes, de visitar nous llocs o retornar a coneguts, però sempre amb l’afany de descobrir alguna cosa nova i viure experiències. A casa nostra o sabem molt bé i per això tenim a la vostra disposició tot un recull de rutes per a tots, a peu, corrent en bici i en familia. Així que si voleu vindre a gaudir de les cases rurals a la tinença i del nostre refugi us deixem el nostre WIKILOC per a que vingueu a descobrir-nos! 

WIKILOC CASA REFUGI EL BOIXAR

ruta btt tinença de benifassa refugi boixar casa rural circuit orientacio casa refugi el boixar  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres