S’acaba l’estiu meteorològic i comença la tardor ??

Cada cop que s’acaba l’agost i comença setembre arriba l’inici de curs. Sembla que tot comença i en certa mesura és així, una estació que acaba i una altra que comença. Del calor de l’estiu a la templança i els dies frescos de la tardor. Tot els cambis són per a bé i en aquest cas per a molt bé, ja que la tardor és una de les millors époques per vindre a gaudir de la Tinença de Benifassà. Els bolets, els boscos, la fauna i la flora, tot cobra vida de nou amb les plujes ufanoses i deixa empremtes úniques per gaudir-la a la vostra forma. Nosaltres us preparem els nostres allotjaments per a que pugueu descansar d’una gran jornada a la muntanya, la Casa-Refugi el Boixar, amb habitacions dobles, quàdruples i múltiples disposa de servei de mitja pensió i la Casa Rural la Roureda servei d’allotjament. Us esperem a casa nostra! RESERVES
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres