42e Aplec Excursionista dels Països Catalans, la Tinença i els Ports

42e Aplec Excursionista dels Països Catalans, la Tinença i els Ports aplec paisos catalans allotjament

Del 1 al 4 de novembre tindrà lloc la 42é Aplec Excursionista dels Països Catalans organitzat pel Centre Excursionista Refalgarí, l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, el Centre Excursionista d’Ulldecona i el Centre Excursionista l’Esquetxe de Rossell. Aquesta trobada es va iniciar l’any 1977 a Pinar Pla al terme de Fredes i després de 40 anys torna als orígens de la seva creació.  L’aplec és un intercanvi social, cultural i esportiu que permet donar a conèixer i compartir tradicions, cultura i història del territori del Sénia. També vol fomentar el respecte per la natura i l’estima de l’entorn dels Ports i la Tinença. Us recomanem entrar a la seva WEB per veure el programa d’activitats i també, si esteu interessats en vindre en buscar allotjament a casa nostra (RESERVA) per als dies que us facin falta, aquí som gairebé al centre de totes les rutes de la Tinença i els Ports. Ens veiem!
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres