CAMINANT AMB LES TRADICIONS: Ruta interpretativa pel patrimoni natural i cultural de La Pobla de Benifassà.

CAMINANT AMB LES TRADICIONS
Ruta interpretativa pel patrimoni natural i cultural de La Pobla de Benifassà.

 

La festa de Sant Antoni, patró dels animals, és una de les festes més antigues, remuntant el seu origen a l’època medieval. És la principal festa de l’hivern de la majoria dels pobles de les nostres comarques.

En l’actualitat continua representant la unió del poble, el treball cooperativista i la nostra cultura. Durant tota la setmana els habitants de La Pobla fan treballs artesans i casolans per a poder culminar la festivitat amb un sopar popular i l’encesa de la gran foguera, que tindrà lloc el dissabte 19 de gener.

Us convidem a acompanyar-nos, ens agradaria ensenyar-vos el treball que realitzen per a dur a terme la festa, com per exemple la construcció de la barraca, ensenyar-vos racons amb encant i construccions típiques. Durant 3 km aproximadament ens endinsarem en el patrimoni natural i cultural d’un dels municipis del Parc Natural de la Tinença de Benifassà.

Dia: dissabte 19 de gener de 2019
Hora: 10.00 h
Lloc d’inici: Ajuntament de La Pobla de Benifassà (carrer major, 31)
Inscripció: 964 715 721 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets si escau). Les places són limitades.
• Observacions: activitat gratuïta, en col·laboració amb l’associació de veïns i propietaris i l’associació cultural de La

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres