1a edició del Curs d’Iniciació a les Curses d’Orientació a la Casa-Refugi el Boixar

1a edició del Curs d’Iniciació a les Curses d’Orientació

El passat cap de setmana vam fer el 1r curs d’iniciació a les curses d’orientació aprofitant el circuit fixe de la Casa-Refugi el Boixar. Dissabte vam fer la part teòrica i més pesada, jeje, però els alumnes s’ho van passar prou bé. El diumenge vam fer una petita pràctica a dalt de tot del Boixar i vam fer la primera fita del circuit guiada per mi. Un cop feta els vam deixar 1h40min per seguir buscant les 4 fites més properes. Cal dir que ho va conseguir Laia i els altres la van seguir de molt aprop, bona feina per a ser el primer cop! Desde 7pobles.com i elboixar.net volem donar les gràcies a tots els participants per la confiança, pels feedbacks obtinguts i també per voler continuar en la formació, el proper curs serà de GPS! Fins aviat!
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres