Dia Mundial de l’Aigua, activitat del Parc Natural de la Tinença

Des del Parc Natural us convidem a una ruta interpretativa per a celebrar el Dia Mundial de l’AiguaDe ruta per l’embassament d’Ulldecona  Dissabte 16 març. 10h. Àrea recreativa de les Ombries de Benifassà 5 km. Dificultat mitjana-baixa
Més informació punxant ací.
Salutacions. Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d’informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d’un correu-e automàtic en el moment de la publicació – subscriu-te ací ———————–
 
Desde el Parque Natural os invitamos a una ruta interpretativa para celebrar el Día Mundial del Agua.
De ruta por el embalse de Ulldecona
Sábado 16 marzo. 
10 h. Área recreativa de les Ombries de Benifassà
5 km. Dificultad media-baja
 
Más información pinchando aquí.
Saludos.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres