21/04 Jocs tradicionals a la Tinença de Benifassà

Vine a la Tinença a gaudir d’un munt de jocs a l’aire lliure i passa un divertit dia en família al Parc Natural de la Tinença de Benifassà. Vos esperem! • Dia: diumenge 21 d’abril de 2019 • Hora: 11 h. • Lloc: Ballestar (punt de trobada al Centre d’Interpretació del Parc Natural de la Tinença de Benifassà) • Duració de l’activitat: 1:30 hores • Inscripció: 964715720 – parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones). Les places són limitades • Recomanacions: portar roba i calçat còmodes • Observacions: activitat gratuïta
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres