Festival de muntanya de la Tinença de Benifassà

Festival de muntanya de la Tinença de Benifassà

El proper 7-8 i 9 de juny torna a la Tinença el Festival de Muntanya! Enguany amb més activitats, amb l’embassament plè i moltes sorpreses! Desde la Casa-Refugi el Boixar us volem oferir allotjament per a que vingueu i descobriu aquesta petita joia que és el Parc Natural de la Tinença tot fent activitats per a grans i petits. Nosaltres organitzarem un curs d’orientació i una sortida Trail-Running amb Marc Pinsach, corredor èlit del equip Dynafit. Us esperem! Consulta la web aquí: AQUÍ
Activitats del cap de setmana 7, 8 i 9 de juny de 2019
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres