Birdwatching a la Tinença de Benifassà, el Crebalòs.

Birdwatching a la Tinença de Benifassà, el Crebalòs.

El projecte de reintroducció del Trencalòs (Crebalòs a la Tinença) ja és una realitat, després de la solta de dos polls en el seu punt inicial, i els dos últims fa pocs mesos, s’ha conseguit tindre als nostres cels la seva incomparable silueta. A banda d’aquesta nova fita per a la conservació i l’augment de la biodiversitat a la Tinença també hi ha altres espècies d’interés com: el Voltor Comú, l’Àguia Daurada, l’Àguila Calçada, l’Arpella, el Falcó Pelegrí, el Esparver, el Xoriguer, l’Àguila Cuabarrada, la Calçada o la Marcenca, així com l’Aligot comú i vesper. En quant als petits podem trobar espècies molt amagadisses com el Picot Garser Gros, el Cucut, el Pica-Soques blau o el Pela-roques. En definitiva, la Tinença de Benifassà és un entorn únic per a l’observació d’aus o Birdwatching, un Parc Natural que fa de nexe d’unió entre el nord i el sud de la península tenint una biodiversitat única a tota la Comunitat Valenciana.

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres