La Gaceta del Crebalòs n11

Ens agrada moltíssim llegir que tenim l’oportunitat de poder veure sobrevolant els cels de la Tinença 4 exemplars de Crebalòs (Trencalòs). Els amants del Birdwatching ja tenen un motiu per poder descobrir aquestes meravelloses muntanyes amb el vol d’aquestes majestuoses aus. Us deixem l’última entrada de la Gaceta del Crebalòs amb les novetats d’aquest projecte tant interessant i important per la biodiversitat del Massís del Port.  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres