Celebrat el 25è Aniversari de la Casa-Refugi el Boixar

El pasat cap de setmana vam celebrar el 25è aniversari de la Casa-Refugi el Boixar envoltats de bons amics i en mig d’un entorn únic com la Tinença de Benifassà. Des d’aquí volem agraïr les mostres d’amor rebudes per part de tots i els ànims per seguir endavant. Desde Marisa i Ximo, els impulsors del negoci fa 25 anys, a amics, familia i coneguts, ens van fer sentir especials. La nota de contingut la va donar David Segarra amb el documental Savis de l’Horta, molt emotiu i personal, reivindicant la vida a l’horta i els valors de l’estima per la natura. Per finalitzar, Xavi Sarrià, pel qui no calen presentacions, ens va oferir un concert acústic que ens va fer treure l’esperit jove que tots tenim dintre amb cançons emotives i personals, fins reivindicatives. Gràcies de tot cor, sou únics! Joel, Soraya i Aran.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres