La Casa-Refugi el Boixar et cuida

covidboixar

La Casa-Refugi el Boixar et cuida

#elBoixaretCuida

Com tots sabeu, la crisi sanitaria del COVID-19 ha provocat més de 18.000 morts i 172.000 infectats. Davant d’aquesta lluita tenim molts treballadors de la salut pública, forces de seguretat, llauradors, ramaders, transportistes, treballadors de comerços d’alimentació, etc. que estan a primera linea per a què la resta de la gent estigui protegida i alimentada. Ja que vosaltres esteu donant el millor per nosaltres, volem agraïr aquest esforç sortejant dos premis d’una nit en règim d’allotjament a casa nostra per a dos persones. El concurs començarà demà dia 15 d’abril i acabarà el 26 d’abril. On farem dos sorteigs entre tots els que us heu apunteu al formulari. (condicions concurs covid boixar)

INSCRIPCIÓ AL CONCURS

Confiem amb la vostra honestedat per a que les dades introduïdes siguin certes

   
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres