El peque circuit d’orientació de la Casa-Refugi el Boixar

 

El peque circuit d’orientació de la Casa-Refugi el Boixar

El peque circuito de orientación de la Casa-Refugi el Boixar

  [CAT] Avui us volem proposar una activitat per a poder-la fer en família un cop puguem tornar a fer activitats a la muntanya, es tracta del Circuit Fixe d’Orientació de la Casa-Refugi el Boixar. Amb aquest circuit us proposem una sèrie d’activitats per a fer a casa nostra amb els peques. L’esport de l’orientació es pot practicar de grans fins a petits ja que és un esport que prima la tècnica a la velocitat. A banda ens ajuda a relacionar-mos amb l’entorn entenent la lectura d’un mapa i llegint el relleu del terreny a la natura. La satisfacció que ens reporta trobar fites gràcies a la nostra destresa no hi ha esport que la pugui superar. Si això o convertim en un joc per als petits tenim una distracció única per al seu desenvolupament. circuit orientacio boixar A casa nostra us donarem el mapa, la tarja de control i vosaltres sou els que heu de sortir a trobar les fites. Està pensat per a què les més properes siguin les més fàcils per als més petits, augmentant de dificultat a mesura que ens allunyem. Nosaltres us podem resoldre dubtes i també us deixem un link amb un curs d’orientació fet per 7pobles.com per a què pugueu practicar abans de vindre 🙂 CURS ORIENTACIÓ Una abraçada i cuideu-vos molt! [CAST] Hoy os queremos proponer una actividad para poderla hacer en familia una vez podamos volver a realizar actividades en la montaña, se trata del Circuito Fijo de Orientación de la Casa-Refugi el Boixar. Con este circuito le proponemos una serie de actividades para hacer en nuestra casa con los peques. El deporte de la orientación se puede practicar de grandes hasta pequeños ya que es un deporte que prima la técnica a la velocidad. Aparte nos ayuda a relacionarnos con el entorno entendiendo la lectura de un mapa y leyendo el relieve del terreno en la naturaleza. La satisfacción que nos reporta encontrar balizas gracias a nuestra destreza no hay deporte que la pueda superar. Si esto lo convertimos en un juego para los pequeños tenemos una distracción única para su desarrollo. En nuestra casa os daremos el mapa, la tarjeta de control y vosotros sois los que tenéis que salir a encontrar las balizas. Está pensado para que las más cercanas sean las más fáciles para los más pequeños, aumentando de dificultad a medida que nos alejamos. Nosotros podemos resolver dudas y también os dejamos un link con un curso de orientación hecho por 7pobles.com para permitirles practicar antes de venir 🙂 CURSO ORIENTACIÓN Un abrazo y cuidaros mucho!
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres