Obrim la Casa Rural la Roureda!

1 011_

Obrim la Casa Rural la Roureda!

Si, com heu sentit, obrim la Casa Rural per a tots els clients de la Fase 1, que és la zona de Vinaròs. A partir del cap de setmana del 15 de maig us podrem oferir només servei d’allotjament en casa rural de màxim 10 places. Tenim els protocols actualitzats amb les recomanacions de sanitat per a garantir la vostra seguretat i la de la població local. Si voleu vindre heu de saber que són d’obligat compliment. Sabem que els clients de casa nostra sou responsables i no vindreu sense prendre les mesures adients, és del que més contents estem, saber que sereu solidaris amb la població i nosaltres. Aquí us deixem el link per si esteu interessats en reservar: Casa Rural la Roureda Mesures d’obligat compliment i protocols de neteja: Protocol COVID
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres