Tornem a l’activitat!

Un cop definits els protocols de neteja de casa nostra, els protocols interns d’ús i els protocols que heu de complir els clients podem dir que en pocs dies podrem obrir les instal·lacions amb totes les garanties de seguretat. La Casa Rural la Roureda i la Casa-Refugi el Boixar són allotjaments segurs amb protocols implantats contra el COVID-19.

PROTOCOLS

Amb la normativa del ICTE i la nova publicació del BOE hem volgut definir un calendari progressiu d’obertura de les cases rurals i el refugi per a què el tingueu a la vostra disposició. Segons la nova disposició del BOE, durant la FASE 1 (la actual) i la FASE 2 (se suposa que a partir del 25/05) es podrà fer turisme dintre de la mateixa provincia. Això és degut a que el govern de la Generalitat ha demanat que es deixin d’utilitzar les regions sanitàries. Amb això us volem anunciar que tots els clients de la provincia de Castelló ja podeu vindre a fer turisme rural, de natura, o esportiu a la Casa Rural la Roureda o la Casa-Refugi el Boixar. Calendari provisional: Fase 1-2: del 18 al 28 de maig, només allotjament en casa rural. Fase 2: A partir del 29 de maig obrim el refugi amb 1/3 aforament de la zona comú. Fase 3: A partir del 08 de juny es suposa que ja es podrà obrir la meitat del aforament al refugi. calendari maigcalendari juny Us esperem!

RESERVA

   
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres