La nova normalitat a la Casa-Refugi el Boixar

Ahir vam acabat el primer cap de setmana de feina després del tancament per culpa de la COVID-19. No va ser intens, però millor, ja que així comencem amb calma l’aplicació dels protocols i el tracte amb la gent. Gràcies a Raul i Laura vam poder començar a fer feina i donar-los a conéixer la Tinença amb BTT, 3 dies d’activitat amb algún entrebanc tècnic però que els va saber a glòria ja que ells era el primer cop que es desplaçàven per a fer ruta de BTT. Agraïm molt la seva paciència amb els protocols i la fàcil aplicació que vam tindre i us animem a tots ( de Castelló per ara ) a vindre a casa nostra a gaudir de la bici de muntanya a la Tinença de Benifassà 🙂 — Ayer terminamos el primer fin de semana de trabajo tras el cierre por culpa de la Covid-19. No fue intenso, pero mejor, ya que así empezamos con calma la aplicación de los protocolos y el trato con la gente. Gracias a Raul y Laura pudimos empezar a trabajar y darles a conocer la Tinença en BTT, 3 días de actividad con algún obstáculo técnico pero que les supo a gloria ya que ellos era la primera vez que se desplazaban para hacer ruta de BTT. Agradecemos mucho su paciencia con los protocolos y la fácil aplicación que tuvimos y os animamos a todos (de Castellón por ahora) a venir a nuestra casa a disfrutar de la bici de montaña en la Tinença de Benifassà 🙂  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres