Raquetejada pel Portell del Infern, Filomena Gener 2021

Filomena ens ha deixat tota la Tinença amb un mantell blanc considerable. Tenim sort de poder ser d’aquí per disfrutar d’un espectacle únic, una transformació del paisatge en el fred element que ens deixa extasiats.

Nosaltres seguim fent neteja a casa per a què pugueu vindre el proper cap de setmana i allotjar-vos amb garanties, teniu neu per a disfrutar a les parts altes i si voleu caminar sense neu tota la part baixa de la Tenalla i el Ballestar i la Pobla quedarà lliure en pocs dies.

Els que vulgueu vindre a fer raquetes a la Tinença és la vostra oportunitat 🙂

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres