La Tinença silenciosa

La Tinença silenciosa

Caminar a l’hivern per la Tinença és sinònim de silenci. La calma i tranquilitat d’aquestos paratges no te comparació en altre lloc, la poca presència humana i el singular aïllament de les seves muntanyes fa que el silenci, tan preuat a les ciutats, aquí estigui present durant tot el dia.

Caminar, fer btt, escalar o córrer són activitats que podeu fer en la més absoluta soledat refugiats entre barrancs i cingles com antics bandolers.

Us esperem a la Casa Refugi el Boixar o la Casa Rural la Roureda per a la vostra escapada d’hivern o de primavera.

RESERVA

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres