ELS SENDERS DELS MAQUIS

El Parc Natural de la Tinença de Benifassà us convida a la ruta guiada:
ELS SENDERS DELS MAQUIS

Tornem a les activitats planificades al parc natural amb aquesta senda històrica utilitzada pels antics guerrillers per moure’s per la Tinença.

Abandonada amb el pas dels anys va ser recuperada recentment gràcies al treball conjunt realitzat des del parc amb els veïns. L’itinerari discorre per diferents escenaris de la lluita maqui al voltant de la Pobla de Benifassà, entre masos, pous, forns de calç i corrals, fins a arribar a un antic assentament maqui. A més, la ruta travessa  diferents hàbitats naturals com pinedes, carrascars i rouredes, cultius de secà i barrancs amb presència d’aurons i boixos.Retrobem-nos amb el parc!

  • Dia: divendres 19 de març de 2021
  • Hora: 08:30 h
  • Lloc: plaça de La Pobla de Benifassà, davant l’ajuntament
  • Distància: 11 km
  • Dificultat: mitjana
  • Duració de l’activitat: 5 hores
  • Inscripció: Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades, ja que l’aforament és molt reduït. Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant menors en el seu cas) en: 964 715 720 / 650 412 497 –  parque_tinenbenifassa@gva.es
  • Observacions: portar roba i calçat adequats, aigua, esmorzar i mascareta. Complim les mesures sanitàries adequades per garantir la seguretat de tot/es
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres