Àlbum de fotos de l’activitat de Ioga, senderisme i viatge sonor.

Ja fa una setmana i encara resona l’activitat de ioga, senderisme i viatge sonor que vam fer a la Tinença de Benifassà. Aquesta activitat suposa una novetat dintre de les activitats que s’han organitzat a la zona, crear sinèrgies entre diferents persones que realitzen activitats a la natura és una gran satisfacció.

Desde la Casa-Refugi el Boixar vole agraïr la vostra disposició per vindre a les nostres muntanyes per gaudir de la natura i crear consciència de la vostra realitat. També agraïm de tot cor la disposició de Iris i Teresa per a poder crear l’activitat amb tant d’amor i il·lusió.

Esteu atents/es, per a l’estiu tornarem a programar el cap de setmana de IOGA, com fa dos anys, aquí podeu veure el resum.

Gràcies!

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres