Lo Port en Gravel

Us proposem un viatge de #gravel en #bikepacking creuant dos parcs naturals, el de la Tinença i el del Port.

#loportengravel és una nova ruta de #bikepacking que creua tot el Massís, esteu preparats?

217kms 3880m+

Etapes: Amposta – el Boixar // El Boixar – Beseit // Beseit – Amposta

1a Etapa 79kms 2490m+:
Sortida de Amposta o Tortosa per pujar al cim de Caro. Seguidament travessa integral fins a Fredes i arribada al Boixar per fer nit.

2a Etapa 47kms 750m+:
Sortir del Boixar per pujar a Coratxà i baixar a Penaroja de Tastavins pel Barranc dels Prats. Seguidament enllaçar amb la pista del Embassament de Pena i arribar al Beseit per fer nit. OPCIONAL: Visita al Parrissal a peu.

3a Etapa 91kms 640m+: De Beseit a Orta per enllaçar amb la via verda de la Terra Alta i via verda del Baix Ebre. Durant el recorregut podem visitar el Toll del Vidre a Arnes. El final d’etapa pot ser Tortosa o Amposta (Possibilitat d’arribar fins al Delta de l’Ebre).

(Accessible l’inici i final amb transport públic)

RESERVA (Un cop feta s’envien els tracks)

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres