Activitats de juliol del Parc Natural de la Tinença de Benifassà

PLOMES I FULLES

La Tinença alberga un madur ecosistema on podem trobar des d’arbres monumentals en el seu sòl fins a espectaculars rapinyaires sobrevolant el cel. Aquest juliol acompanya’ns en aquesta ruta tan variada i podràs conéixer els majestuosos habitants d’aquest territori!

La ruta parteix del nucli de Castell de Cabres en direcció al Bovalar, passant abans vora els impressionants pins de la Coveta. Travessarem la Microreserva de Flora, fins a arribar a la caseta d’observació del Canyet. Allí, amb una mica de sort, tindrem l’oportunitat d’albirar grans ocells carronyers com el Voltor comú o l’aufrany. La volta la realitzarem per una altra senda del bosc fins a arribar a les pastures de l’entorn de Castell de Cabres, visitant llocs on es van lliurar grans batalles fa un parell de segles.

 • Dia: els divendres 15, 22 i 29 de Juliol del 2022
 • Hora: 09:30 h
 • Lloc: plaça de l’església de Castell de Cabres
 • Distància: 6 km
 • Dificultat: mitjana-baixa
 • Inscripció: Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades, ja que l’aforament és reduït. Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant menors en el seu cas) en: 964 715 720 / 650 412 497 – parque_tinenbenifassa@gva.es
 • Observacions: portar roba i calçat adequats, aigua, esmorzar, protecció solar i prismàtics, si disposes d’ells. Complim les mesures sanitàries adequades per garantir la seguretat de tot/es.

Més informació punxant ací.

PHOTO RACE”: GIMCANA FOTOGRÀFICA FAMILIAR

Vols passar una bona estona a l’aire lliure i gaudir de la natura d’una manera molt original? Porta a la teua familia… a jugar!

El joc consistirà a treballar en equip per a realitzar una sèrie de fotos a l’entorn. L’equip que complete la llista abans que els altres, serà el guanyador.

 • Quan? El 23 de juliol de 2022 en Coratxà
 • On? En la Plaça Major
 • Com ens apuntem? Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades. Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant xiquets en el seu cas) en: 964 715 720 / 650 412 497 – parque_tinenbenifassa@gva.es
 • Què hem de portar?
  • Un telèfon mòbil amb càmera o càmera digital per equip (IMPORTANT: ha de permetre la previsualització de les fotografies realitzades)
  • Protecció solar i aigua
  • Roba còmoda i calçat esportiu

Més informació punxant ací.

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres