Visitant el Pi de Peiró

Hui ens endinsarem en el patrimoni natural i cultural del Boixar. Des del Boixar caminarem fins a aplegar al Pi de Peiró, arbre amb una dimensió singular i molt majestuós. I per l’antic camí que unia Coratxà i Boixar tornarem al poble, una ruta circular magnífica.

Coneixent El Boixar

  • Dia: dissabte 22 d’octubre
  • Hora: 9,00 h
  • Lloc: davant del bar del Boixar
  • Distància:7 km
  • Dificultat: mitjana
  • Duració de l’activitat: 4 hores
  • Inscripció: Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades, ja que l’aforament és reduït. Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant menors en el seu cas) en: 964 715 720 / 650 412 497 – parque_tinenbenifassa@gva.es
  • Observacions: portar roba i calçat adequats, aigua i esmorzar.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres