El Joc de la Fauna de la Tinença, Educació Ambiental.

El Joc de la Fauna de la Tinença, Educació Ambiental.

Per celebrer el Dia Mundial de l’Educació ambiental farem una activitat el dissabte 18 de març per a tots els públics. Mitjançant el bonic esport de l’orientació, i emprenat l’educació ambiental com a mitjà, descobrirem els animals que viuen al nostre entorn, les seves característiques principals, curiositats i també les amenaces que s’enfronten degut al canvi climàtic. Aprofitant l’entorn de l’activitat veurem també com era la vida als masos de muntanya, l’adaptació al medi que en feien per viure i l’autosuficiència. També descobrirem l’entorn del Parc Natural de la Tinença de Benifassà i l’importància de la seva protecció enfront a les amenaces del canvi climàtic. L’activitat és per al públic familiar i poden participar nens a partir de 5 anys si estan acostumats a anar per la muntanya. Farem una primera part guiada per a explicar el funcionament del mapa i de la brúixola i una segona part lliure per a les famílies. Serà necessari tindre una brúixola per grup familiar, el mapa i la fitxa la donarem nosaltres. En acabar l’activitat farem les explicacions de cada animal trobat a les balises de forma grupal. Cronologia de l’activitat: – 9:00 Trobada dels participants al punt acordat – 9:15 Presentació de l’activitat i del grup. – 10:00 Sortida grupal per trobar la primera balisa – 10:30 Sortida lliure per trobar les balises restants – 11:30 Fi de l’activitat lliure i presentació dels animals trobats – 12:00-12:30h Fi de l’activitat Preu: Adults 10€, nens de 5 a 10 anys 5€. Inscripció: 615 30 64 47 o info@7pobles.com
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres