3a edició de Ioga i Senderisme de la Casa-Refugi el Boixar

Cap de setmana de connexió, natura i ioga, 10 i 11 d’agost.

L’entorn del Boixar, declarat Parc Natural el 2006, presenta la biodiversitat més gran de la Comunitat Valenciana. El seu aïllament singular ha propiciat que aquest entorn es conservi gairebé inalterat durant segles, només aprofitat sosteniblement pels seus habitants durant generacions i oferint paisatges espectaculars.

En aquest meravellós entorn us preparem un cap de setmana de Ioga amb Lourdes // Lakshmi Tara Kaur. És instructora de 1e nivell de Kundalini Ioga.

Us portem l’oportunitat de connectar i conèixer l’entorn natural complementant aquest cap de setmana amb 2 pràctiques de ioga a l’aire lliure. Començarem i acabarem el dia amb pràctiques adequades al moment energètic de l’alba i del capvespre agraint per aquesta gran oportunitat. Estar aquí i ara, envoltats de natura.

T’hi apuntes? Reserva en aquest LINK

Requisits: -Les sessions de ioga són per a tots els nivells. (informar sobre qualsevol condicionant físic o patologia per a la pràctica)

-Places: Mínim 4 persones – Màxim 10

-Material: Serà necessari portar la vostra pròpia estoreta, si no en teniu us oferirem una.

Preus: €€€

Cap de setmana amb dos nits en Mitja Pensió a la Casa-Refugi el Boixar (habitació de matrimoni, individual i quàdruple). Consulteu sense compromís.
Possibilitat de casa rural de diferents places, només per a grups. Consulteu sense compromís.
Detalls d´horaris i allotjament: Les classes tindran una durada de 75 minuts. L´allotjament serà en mitja pensió a la Casa-Refugi el Boixar, amb habitacions privades i bany propi. El menú té opció de ser vegetarià o vegà.

DISSABTE 14 D’AGOST

19:15 Yin ioga

20:30 Sopar

DIUMENGE 15 D’AGOST

6:45 Hatha-Vinyasa Ioga

8:00 Esmorzar

9:00 Sortida guiada senderisme 6kms 3h Volta al Pi del Peiró

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres