Torna l’emblemàtica festa del Tossal del Rei el proper diumenge 2 d’octubre. Aquesta trobada senderista uneix els 3 municipis que s’ajunten al cim del Tossal, Vallderoures, La Pobla de Benifassà i la Sénia fent un dia de germanor i muntanya.

Enguany podreu gaudir d’una prèvia el dissabte amb una exposició fotogràfica que no us podeu perdre a càrrec de Víctor Reverté i una posterior xerrada sobre el primer aplec excursionista fet a Fredes el 1977.

El diumenge es farà l’excursió, la commemoració dels 40 anys d’aplecs de Centres Excursionistes i el posterior dinar.

Si voleu gaudir d’un gran cap de setmana us esperem a casa nostra, us sentireu com a casa!

www.elboixar.net

FESTA TOSSAL DEL REI: Diumenge 2 octubre a Fredes i el Tossal
Enguany a més dels 3 Ajuntaments i la MTdS col·labora el Centre Excursionista Refalgarí. A les 11.30 al cim del Tossal i a les 14.00 dinar a Fredes (tiquet 7€). Venda tiquets als ajuntaments de la Pobla de Benifassà, la Sénia i Vall de Roures.
+ info: www.tauladelsenia.org

 

festa tossal del rei tinença

Comments are closed.