Birdwatching a la Tinença de Benifassà, el Crebalòs.

El projecte de reintroducció del Trencalòs (Crebalòs a la Tinença) ja és una realitat, després de la solta de dos polls en el seu punt inicial, i els dos últims fa pocs mesos, s’ha conseguit tindre als nostres cels la seva incomparable silueta.

A banda d’aquesta nova fita per a la conservació i l’augment de la biodiversitat a la Tinença també hi ha altres espècies d’interés com: el Voltor Comú, l’Àguia Daurada, l’Àguila Calçada, l’Arpella, el Falcó Pelegrí, el Esparver, el Xoriguer, l’Àguila Cuabarrada, la Calçada o la Marcenca, així com l’Aligot comú i vesper. En quant als petits podem trobar espècies molt amagadisses com el Picot Garser Gros, el Cucut, el Pica-Soques blau o el Pela-roques.

En definitiva, la Tinença de Benifassà és un entorn únic per a l’observació d’aus o Birdwatching, un Parc Natural que fa de nexe d’unió entre el nord i el sud de la península tenint una biodiversitat única a tota la Comunitat Valenciana.

Comments are closed.