Arriba la nocturna Fredes-Paüls, 48kms travessant els Ports.

fredes pauls allotjament casa rural refugi el boixar

Com cada any tenim a tocar la XIX edició de la marxa Fredes-Paüls organitzada per la UEC Tortosa. El proper 6-7 de juny es celebrarà la XIX edició d’aquest mític recorregut que travessa el Massís del Port resseguint el GR7, 48 kms de muntanya auténtica entre Fredes a la Tinença de Benifassà i Paüls, al Baix Ebre.

Llocs emblemàtics com Pinar Pla, la Font Ferrera, Casetes Velles, la Cova del Vidre, el coll de Pallers, Caro, les Rases, el coll d’Alfara, L’espina, i tot, sota la llum de la llunya de juny. Per als més ràpids gairebé no els farà falta el frontal, però els que vulguin gaudir d’una travessa sense presses podran gaudir d’un entorn únic.

Us recomanem que participeu i que vingueu a descobrir unes muntanyes màgiques.

inscripcions

llistat inscrits

Dades tècniques 6 i 7 juny 2015 a les 18H Heu de presentar DNI i llicència Tancament control Caro: 01H Distància: 48 Km Desnivell positiu: 1500m D+ Desnivell negatiu: 2200m D- Horaris Sortida bus Paüls: 15H Lliurament dorsals: 16H a Fredes Sortida Travessia: 18H Sortida des de Caro: de 21H a 01H

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres