De ruta amb les excursions de la Casa-Refugi el Boixar: El Salt de Robert i el Portell de l’Infern

Avui anem de ruta senderista, ens acompanyeu?

Benvinguts a la secció de les rutes de la Casa-Refugi el Boixar. Periòdicament us anirem mostrant els raconets més singulars de la Tinença de Benifassà i també us penjarem una fitxa tècnica de la ruta realitzada amb el track per a que la pugueu seguir.

EL SALT DE ROBERT I EL PORTELL DE L’INFERN

Aquesta ruta recorre un dels punts més singular de la Tinença de Benifassà on la geologia és mostra art de pedra i terra, i on la natura ens ensenya la seva riquesa més exuberant. Recorrerem l’antic camí que unia Fredes amb la Sénia on podrem veure en trams l’empedrat característic. També podrem veure el magestuós vol del Voltor o l’Aguila Daurada i com no la magnífica Cabra Hispànica. Un cop al barranc del Salt ens trobarem amb el famós salt d’aigua que tanca aquesta vall, 60m de caiguda ens deixaran meravellats davant tanta bellesa. Una forta però curta pujada ens deixarà de nou a la localitat de Fredes.

Us deixem la fitxa tècnica de la ruta per a poder-la descarregar: FITXA

portada

Track de la ruta llarga: 11.3kms

Track de la ruta curta: 7.49kms

Image00027 Image00007 Image00015 Image00017 Image00018 lanovafita 051_ lanovafita 034_ lanovafita 049_                  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres