Activitats de setembre a la Casa-Refugi el Boixar

Bon dia! Iniciem el nou curs amb les activitats de setembre a la Casa-Refugi el Boixar. Tenim programades dos sortides per a dos públics diferents, el cap de setmana del 11-12-13 anirem de ruta amb «Un Paseo por los Puertos de Beceite«, la nova ruta senderista que ens descobreix els encants de la Tinença i el Matarranya. Per al 19 tenim programada la Duatló Pirata de la Tinença, una activitat per als més esportites on combinarem la BTT amb la cursa per muntanya. Us deixem tota la info seguidament: 11-12-13 de setembre: Quedada Senderista Un Paseo por los Puertos de Beceite: 20kms 1200m+ dissabte 12/09 – 23kms 700m+ diumenge 13/09 > +info quedada_setembre_paseo 19 de setembre: 4t Duatló Pirata de la Tinença de Benifassà: El 1r sector de BTT consta de 11kms i 300m+ per a calentar les cames entre el Boixar i Fredes amb final per senda: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640696 El 2n sector de TRAIL consta de 13kms i 1000m+ passant pel Salt de Robert, el Mas del Peraire, fent cim al Tossal de Cervera i retornant a Fredes: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640784 El 3r sector de BTT consta de 13kms i 400m+ enllaçant 3 senders entre Fredes i el Boixar que us faran gaudir de valent amb la tècnica de conducció en BTT: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640701 +info  INSCRIPCIONS DUATLO TINENÇA BTT MTB TREKKING TRAILRUNNING CORRER TURISMO ACTIVO TURISMO DEPORTIVO  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres