Duatló Pirata de la Tinença > 19 de setembre

Molt bona tarda! Després d’un gran cap de setmana de Turisme Esportiu a la Tinença seguim amb les activitats programades. Aquesta vegada tornem amb la duatló pirata de la Tinença. Aquesta és una activitat organitzada per 7pobles.com per a que aquells que els hi agradi l’esport de la duatló puguin descobrir els paratges de les nostres muntanyes fent l’esport que més els agrada. Com sempre no hi ha inscripció i la participació és totalement lliure. El duatló está fet per a gent amb experiència amb la BTT i el Trailrunning ja que, encara que les distàncies no siguin llargues, els desnivells són importants i hi ha trams tècnics. Totes aquests dificultats compensen amb escreix l’esforç realitzat ja que el recorregut s’ha pensat per passar per llocs molt singulars i únics. Si teniu ganes de practicar esport i gaudir d’un gran dissabte, us esperem! 4t Duatló Pirata de la Tinença de Benifassà: El 1r sector de BTT consta de 11kms i 300m+ per a calentar les cames entre el Boixar i Fredes amb final per senda: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640696 El 2n sector de TRAIL consta de 13kms i 1000m+ passant pel Salt de Robert, el Mas del Peraire, fent cim al Tossal de Cervera i retornant a Fredes: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640784 El 3r sector de BTT consta de 13kms i 400m+ enllaçant 3 senders entre Fredes i el Boixar que us faran gaudir de valent amb la tècnica de conducció en BTT: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10640701

+INFO

INSCRIPCIONS

DUATLO TINENÇA BTT MTB TREKKING TRAILRUNNING CORRER TURISMO ACTIVO TURISMO DEPORTIVO
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres