Activitats del Parc Natural de la Tinença: Octubre

La tardor al Parc Natural de la Tinença és una d’aquelles èpoques que omplen els nostres sentits. Els dies frescos, els colors cambiants, els terres molls y una fauna y flora excepcionals fan que fer activitats al nostre entorn sigui un autèntic privilegi. Els amics del parc natural ho saben molt bé i per això us han programat 3 activitats diferents per a poder gaudir d’aquesta terra única. Aquí us deixem tota la info: Vine a conèixer el Centre d’Interpretació i descobreix mitjançant una visita guiada a la seua exposició la gran riquesa del Parque Natural de la Tinença de Benifassà. Dates: 9 i 10 d’octubre de 2015 Horari: 9:00 a 14:00 h Lloc: Centre d’Interpretació (El Ballestar) Observacions: Activitat oberta al públic Més informació: 977 729 187 – 650 412 497 parque_tinenbenifassa@gva.es   activitats parc natural tinença el boixar monestir portell del infern allotjament rural tinença de benifassà   Si hi ha una ruta senderista emblemàtica de la Tinença, eixa és la que vos proposem realitzar diumenge que ve 11 d’octubre. Eixirem de Fredes, la localitat més septentrional de la Comunitat Valenciana, passarem pel Mas de Pixón, amb les seues espectaculars vistes de la comarca, i arribarem a l’històric pas natural del Portell de l’Infern. Des d’allí continuarem fins a la coneguda cascada del Salt de Robert, per a ascendir novament a Fredes. Al llarg del recorregut gaudirem dels impressionants paisatges, de l’exuberant vegetació i de les majestuoses aus rapaces que sobrevolen este meravellós territori. Dades de l’activitat: • Dia: diumenge 11 d’octubre de 2015 • Hora: 9:00 h • Lloc d’inici: Plaça de Fredes • Distància: 9 km • Desnivell: 600 m • Dificultat: Alta, a causa de l’elevat desnivell d’alguns trams • Duració de l’activitat: 5 h. aprox • Avís: Places limitades /Inscripció prèvia en 977 729 187 – 650 412 497 – parque_tinenbenifassa@gva.es • Recomanacions: Portar roba i calçat apropiats, aigua i esmorzar. • Observacions: ACTIVITAT GRATUÏTA activitats parc natural tinença el boixar monestir portell del infern allotjament rural tinença de benifassà Vos convidem a recórrer el camí que des de la Pobla de Benifassà discorre entre paisatges de gran bellesa, construccions tradicionals i zones de cultiu fins a l’imponent Monestir de Santa Mª de Benifassà. L’activitat està organitzada amb la col∙laboració de Terres de Cruïlla, comptant amb les explicacions de Victòria Almuni Balada, doctora en Història de l’Art. Dades de l’activitat: • Dia: dissabte 31 d’octubre de 2015 • Hora: 10:00 h • Lloc d’inici: Plaça Major de la Pobla de Benifassà • Distáncia: 5 km • Dificultat: baixa • Duració de l’activitat: 3 h aprox. • Avís: places limitades /inscripció prèvia en 977 729 187 – 650 412 497 – parque_tinenbenifassa@gva.es • Recomanacions: portar roba i calçat apropiats, aigua i esmorzar. • Observacions: ACTIVITAT GRATUÏTA activitats parc natural tinença el boixar monestir portell del infern allotjament rural tinença de benifassà   I si busqueu lloc per a vindre i gaudir del nostre entorn, podem contactar amb nosaltres aquí
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres