Travesía de la Comunidad Valenciana en BTT (Tortosa – Murcia)

Travesía de la Comunidad Valenciana en BTT (Tortosa – Murcia)

Etapas o días: 14
Distancia total: 908 km.
Desnivel acumulado total: 24042 m.
Promedio IBP: 126
Una gran ruta cicloturista per a recorrer la Comunitat Valenciana en BTT, per als amants de l’aventura, la coneixeu? El Boixar és la primera parada i fonda d’aquest recorregut que segueix l’interior de les provincies valencianes buscant les millors rutes per a BTT. Passareu pel Parc Natural dels Ports, de la Tinença, de la Serra d’Espadà i pels llocs més emblemàtics d’aquests. Un recorregut per als amants de les grans distàncies que us farà viure una experiència única, per a recordar tota la vida. Si sou d’aquest tipus de valents que busquen aventura en BTT i els agrada la llarga distància amb alforjes us deixem els enllaços on trobareu tota la informació: CICLOIDE ZINAZTLI BLOG el boixar rutes senderisme senderismo tinença de benifassà trekking trailrunning pi 12 branques perfil ruta btt tortosa el boixar travesía btt comunitat valenciana
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres